کد خبر: ۲۴۲۱۷۰
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۱:۰۲
وزیر علوم خبر داد

اجرای آزمایشی نظام جدید پذیرش دانشجوی دکتری از سال آینده 

 
 
 
وزیر علوم تحقیقات و فناوری با اشاره به تغییرنظام پذیرش دانشجوی دکتری، گفت: از سال آینده پذیرش استاد محور دانشجوی دکتری به صورت آزمایشی در چند دانشگاه اجرا می‌شود.
محمدعلی زلفی‌گل در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس با بیان اینکه از سال آینده پذیرش استادمحور دانشجوی دکتری به صورت پایلوت در چند دانشگاه اجرا می‌شود، افزود: اجرای این طرح نیازمند ساختار و بسترهای مناسب است. زلفی‌گل بیان داشت: پذیرش جدید دانشجوی دکتری هم براساس کنکور است، اما داوطلبان به‌جای انتخاب یک دانشگاه، مستقیم با اساتید در ارتباط هستند، ‌این روند در پذیرش دانشجوی کارشناسی ارشد هم اعمال خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: در نظام جدید پذیرش دانشجوی دکتری پرونده دانشجوها مستقیم به استاد می‌رسد و مصاحبه پذیرش را هم استاد براساس طرحی که قرار است با دانشجو اجرایی کند، برگزار می‌کند. پس از پذیرش دانشجو با صنعت گرنت تعیین‌تکلیف می‌شود. دانشجوی دکتری همکار استاد است، حقوق دریافت می‌کند و براساس این نظام آسوده خاطرتر خواهد بود.